برنامه ویزای کارآفرینی کانادا

ویزای کارآفرینی کانادا

برنامه ویزای EB-1 اقامت دائم برای کارآفرینان مهاجر یا همان ویزای کارآفرینی کانادا را در حالی که به آن‌ها کمک می‌کند تا در کانادا تاسیس شوند، اعطا می‌کند.

این برنامه کارآفرینان مهاجر را تشویق می‌کند تا شرکت‌های خود را در کانادا گسترش دهند.

متقاضیان موفق با سازمان‌های بخش خصوصی در کانادا ارتباط برقرار می‌کنند و در آنجا می‌توانند سرمایه، راهنمایی و تخصص خود را در باز کردن و راه‌اندازی شرکت خود در کانادا دریافت کنند.

الزامات واجد شرایط بودن

هدف از این برنامه، استخدام کارآفرینان نوآور خارجی است که مشاغل جدیدی را ایجاد کرده و رشد اقتصادی ایجاد می‌کنند.

برای واجد شرایط بودن، متقاضیان برای ویزای استارت آپ باید الزامات زیر را برآورده کنند:

  • ملاقات با حداقل الزامات زبان انگلیسی یا فرانسوی (CLB 5 در تمام توانایی ها)؛
  • پول کافی برای اقامت در کانادا داشته باشید؛
  • برای اقامت در استانی غیر از استان کبک برنامه‌ریزی کنید؛
  • گذرنامه های امنیتی و پزشکی کانادا؛
  • ثابت کنید که کسب‌وکار شما از طریق یک سازمان تعیین‌شده پشتیبانی می‌شود؛
  • نشان دادن کسب‌وکار خود با الزامات مالکیت.

بیش از پنج گروه از اتباع خارجی نمیتوانند برای اقامت دائم به عنوان بخشی از یک سرمایه‌گذاری کسب‌وکار تحت برنامه ویزای استارتاپ درخواست دهند.

جزئیات سرمایه گذاری

اداره ی مهاجرت، پناهندگان و شهروندی کانادا (IRCC) تعدادی از صندوق های سرمایه گذاری، گروه های سرمایه گذار و سازمان های بازرگانی کسب و کار را برای شرکت در برنامه ویزا استارتاپ کارآفرینی معرفی کرده است.

متقاضیان موفق باید حداقل سرمایه گذاری خود را برای راه اندازی کانادایی خود تضمین کنند.

اگر از صندوق سرمایه گذاری منتخب کانادایی آمده، سرمایه گذاری باید حداقل ۲۰۰،۰۰۰ دلار باشد.

اگر از یک گروه سرمایه گذار فرشته ای می آید، باید حداقل ۷۵،۰۰۰ دلار باشد.

متقاضیان نیازی به سرمایه گذاری در انکوباتور کسب و کار ندارند. با این حال، متقاضیان باید به برنامه انکوباتور تجاری کانادا پذیرفته شوند.

لازم نیست که متقاضیان پول خود را سرمایه‌گذاری کنند.

اگر استارتاپ کانادا ناموفق باشد، افرادی که اقامت دائم در این برنامه دارند، وضعیت اقامت دائم خود را حفظ خواهند کرد.

تعهد و تضمین

به منظور، نشان دادن اینکه متقاضی از یک صندوق سرمایه سرمایه‌گذاری، گروه سرمایه‌گذار فرشته، یا انکوباتور تجاری حمایت کرده‌است، سازمان سرمایه‌گذار باید گواهی تعهد تکمیل‌شده را به طور مستقیم به IRCC ارسال کند.

این سند شامل اطلاعات مربوط به توافق بین متقاضی و سازمان سرمایه‌گذاری است.

هدف آن خلاصه کردن جزئیات مربوط به تعهد بین سازمان سرمایه‌گذاری و متقاضی است.

علاوه بر این، متقاضی نامه حمایتی از سازمان سرمایه گذاری دریافت می کند که متقاضی باید با درخواست خود برای اقامت دائم ارائه دهد.

اگر دو یا چند متقاضی به عنوان بخشی از یک معامله تجاری مشابه وجود داشته باشند، تعهد سازمان سرمایه گذاری می تواند به یک یا چند “فرد ضروری” که اقامت دائمی خود را دریافت می کنند، تعلق بگیرد.

یک فرد ضروری، فردی است که توسط سازمان سرمایه گذاری به طور خاص برای کسب و کار شناخته شده است.

اگر به هر دلیلی استفاده از یک شخص ضروری رد شود، درخواست های دیگران که در گواهی تعهد نیز موجود است، نیز رد خواهد شد.

پشتیبانی از سازمان های متعدد

متقاضیان می توانند از سازمان های متعددی که به نام سندیکا شناخته می شوند حمایت کنند.

در این مثال، تمام اشخاص درگیر باید شناسایی شوند. با هم، سازمان های تعیین شده توسط سازمان IRCC را با یک گواهی تعهد واحد ارائه می دهند و یک نامه حمایت از متقاضیان ارائه می شود.

به محض اینکه یک شرکت سرمایه گذاری تعیین شده در یک شرکت سرمایه گذاری می کند، حداقل مبلغ سرمایه گذاری کل که باید در آن کسب و کار سرمایه گذاری شود، ۲۰۰،۰۰۰ دلار است، حتی اگر گروه فرشته ای نیز در یک کسب و کار سرمایه گذاری کند.

اگر کسب‌وکار از حداقل یک گروه فرشته تعیین‌شده پشتیبانی کند، اما نه به عنوان گروه های سرمایه‌گذاری مخاطره پذیر تعیین‌شده،

آنگاه حداقل مقدار سرمایه‌گذاری که باید در آن کسب‌وکار سرمایه‌گذاری شود ۷۵،۰۰۰ دلار است.

فرایند بررسی همتا

به منظور حفاظت از این برنامه آزمایشی در برابر تقلب، یک فرایند بازبینی هماهنگ وجود دارد.

این طراحی شده است تا اطمینان حاصل شود که معاملات بین سازمان های سرمایه گذاری و کارآفرینان ملی خارجی قانونی است.

مأمور مهاجرت ممکن است از یک تعهد مستقلانه برای ارزیابی توسط هیئت بررسی همکار درخواست کند

این پانل ها توسط یک انجمن صنعت ایجاد شده است که نشان دهنده نوع سرمایه گذاری سازمان تعهد است.

به عنوان مثال:

در مورد یک گروه سرمایه گذار فرشته، سازمان سرمایه ملی فرشته ی ملی مسئول ایجاد یک پانل بررسی همکار خواهد بود.

متناوبا، اگر گروهی که تعهد می کنند، یک صندوق سرمایه گذاری خطرناک باشند، بانک سرمایه گذاری و سرمایه گذاری خصوصی در کانادا مسئول خواهد بود.

در حالی که بررسی همتا را می توان درخواست کرد اگر افسر مهاجرت بر این باور باشد که به آن‌ها در تصمیم‌گیری کمک می‌کند، آن‌ها می‌توانند به طور تصادفی آغاز شوند.

ارزیابی انجام‌شده توسط هیات بازبینی همتا به عنوان الزام‌آور برای افسر مهاجرت محسوب نمی‌شود.

تنها تایید می‌کند که سازمان سرمایه‌گذاری چک و بررسی‌های مناسب را مطابق با استانداردهای صنعت انجام داده‌است.

این موضوع، در مورد خرد عملی و یا امکان پذیر بودن طرح پیشنهادی، اظهار نظر نخواهد کرد.

بررسی ها و احراز شرایط

بازبینی شفاهی، سطح ارزیابی عملکرد را که توسط سازمان تعیین‌شده انجام شد، مورد بررسی قرار می‌دهد.

  • تضمین می کند که این شرکت در کانادا تأسیس شده یا خواهد شد؛
  • تضمین می کند که مالکیت کسب و کار تأیید شده و مورد نیاز برنامه ریزی شده است؛
  • تضمین می کند که سازمان های تعیین شده، قابلیت کسب و کار مدل پیشنهادی را مورد بررسی قرار داده اند، تیم مدیریتی کسب و کار را ارزیابی کرده و مالکیت مالکیت معنوی را تأیید کرده است؛
  • اطمینان حاصل می کند که تمرکز کسب و کار بر روی محصول و خدمات بالقوه است.
  • برای متقاضیان انکوباتور کسب و کار، پذیرش در برنامه انکوباتور را تایید می کند.

همانطور که این یک برنامه آزمایشی است، تنها حداکثر ۲۷۵۰ برنامه کاربردی در سال را پردازش می کند.

علاوه بر این، مدت زمان برنامه به ۵ سال محدود می شود.

اگر این برنامه آزمایشی موفقیت آمیز باشد

دولت کانادا می تواند قبل از پایان دوره پنج ساله، یک برنامه ویزا راه اندازی را بطور دائمی تاسیس کند.

 

مجوعه ی پارس پیکاپ میتواند شما را در همه ی زمینه های مهاجرت و اقامت کانادا راهنمایی نماید.

مرکز تخصصی اخذ ویزای انگلیس و کانادا و وقت سفارت و پیکاپ ویزا !

با ما تماس بگیرید

به اشتراک بگذارید!

0 Likes

Comments: 0

هیچ دیدگاهی در مورد این مطلب وجود ندارد، اولین نفر باشید!

پیام بگذارید