ویزای چین

  1. خانه
  2. ویزای چین

هر آنچه باید در مورد ویزای چین بدانید!

چین کشوری  است که در شرق قاره آسیا واقع شده و پایتخت آن پکن می باشد. این کشور با توجه به جاذبه هایی که در خود جای داده ، شرایط اقتصادی که دارد و همچنین دانشگاه های متعدد خود ، سالانه افراد زیادی هستند که قصد سفر به این کشور تاریخی و زیبا را دارند. چین جزو آن دسته از مقاصدی است که بنابر هر دلیلی که بخواهید به آن سفر کنید بایستی ویزای مربوط به آن را دریافت کنید.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای چین

  • کپی صفحات اول و همسر و فرزندان و توضیحات شناسنامه
  • دو قطعه عکس رنگی ۶×۴ تمام رخ با زمینه سفید ( بدون عینک )
  • پاسپورت با حداقل ۶ ماه و ۱۰ روز اعتبار
  • جهت دریافت ویزای این کشور افرادی که تاریخ صدور پاسپورت آنها از تاریخ اول ژانویه ۲۰۱۵ به بعد باشد بایستی پاسپورت قبلی خود را همراه داشته و به سفارت تحویل دهند، در صورتی که برای اولین بار پاسپورت دریافت کرده اند و یا پاسپورت قبلی آنها مفقود شده است، بایستی مراتب را به آژانس مربوطه و یا سفارت اعلام کنند. در غیر این صورت پروسه اخذ ویزا تا ۲ ماه ممکن است به تعویق بیافتد.

انواع ویزای چین

مناسب برای خدمه کشتی، ماشین های باربری و … می باشد.

این نوع از ویزای برای کسانی که قصد اقامت در چین را دارند صادر می شود.

به منظور مبادلات، بازدید، تورهای تحصیلی و سایر فعالیت های غیر تجاری صادر می شود.

افرادی که قصد ترانزیت از کشور چین را دارند

مناسب برای روزنامه نگاران سازمان های خبری خارجی که زمان بیشتر از ۱۸۰ را می خواهند در این کشور بمانند

مناسب برای روزنامه نگاران سازمان های خبری خارجی که زمان کمتر از ۱۸۰ را می خواهند در این کشور بمانند.

به منظور اهداف توریستی صادر میشود.

برای کسانی که قصد تجارت در چین را دارند صادر می شود.

مناسب برای کسانی که قصد دیدار عزیزانشان را دارند.

این نوع ویزا برای افرادی که قصد دیدار دوستان یا خانواده خود را که به عنوان یک فرد خارجی تابعیت چین را گرفته اند صادر خواهد شد.

برای کسانی که استعداد و توانایی خاصی دارند و چین به آن فرد نیاز دارد.

افرادی که قصد بازدید از همسر،فرزند،والدین و یا … که به عنوان یک فرد خارجی در این کشور کار یا تحصیل میکنند را دارند باید نسبت به اخذ این نوع ویزا اقدام کنند.اعتبار این ویزا بیش از ۱۸۰ روز است.

به منظور تحصیل برای مدت زمان بیش از ۱۸۰ روز

به منظور تحصیل برای مدت زمان کمتر از ۱۸۰ روز

این نوع ویزای برای افرادی صادر میشود که قصد کار در چین را دارند.