مهاجرت به انتاریو از طریق برنامه ی کارآفرینی

طرح مهاجرت از طریق کار آفرینی برنامه استانی انتاریو (OINP Entrepreneur Stream) چیست؟

این طرح در واقع برای جذب افرادی طراحی شده که:

  • به فکر پیاده سازی یک ابتکار جدید هستند
  • میخواهند یکی از کسب و کار های موجود در انتاریو رو خریداری کنند.

طبق عملکرد و توافقنامه به اون دسته از متقاضیانی که موفق میشوند که یک کسب و کاری رو در انتاریو تاسیس کنند، مجوز کار موقت تعلق خواهد گرفت.

اگر توافقنامه ی سرمایه گذاری و ایجاد شغل در توافقنامه ی عملکرد ذکر شود و ضمیمه ی آن باشد، کارآفرینان فرصت دارند تا از طریق OINP، برای اخذ وضعیت اقامت دائم کانادا اپلای نمایند.

در آگوست ۲۰۱۶، OINP برای راحت تر کردن ثبت نام در EOI، یک فرآیند درخواست آنلاین راه اندازی نمود.

 باعث می شد کارآفرینان در صورت دعوت راحت تر اپلای نمایند و موجب بهبود زمان رسیدگی به درخواست متقاضیان می شد.

در صفحه ای برای اینکار در نظر گرفته شده موضوعات زیر مطرح گردیده:

  • حداقل شرایط لازم
  • کسب و کار های فاقد صلاحیت
  • سیستم امتیازات EOI
  • امتیازدهی EOI، دراوها و مدت زمان رسیدگی به درخواست ها
  • مصاحبه
  • توافقنامه ی عملکرد
  • تاسیس کسب و کار
  • شرایط انتخاب شدن
  • تاریخچه ی دعوت های گذشته

 

حداقل شرایط لازم برای متقاضیان

متقاضیان برای ابراز تمایل خود نسبت به اخذ مجوز کارآفرینی میبایست :

  • طی ۶۰ ماه گذشته بایستی به مدت ۳۶ ماه سابقه ی کار به عنوان مالک یا مدیر ارشد داشته باشد.
  • اگر متقاضی هم سابقه ی کار به عنوان مالک و هم به عنوان مدیر ارشد را داشته باشد، برای ثبت در EOI و در درخواست خود، باید یکی را انتخاب نماید.
حداقل دارایی ناخالص
  • یکی دیگر از شرایط این میباشد که دارای یک حداقل دارایی ناخالص باشد اون هم با توجه به موقعیت مکانی کسب و کار میتونه متغیر باشه :
  • برای کسب و کارهای واقع در منطقه ی تورنتوی بزرگ (GTA)، حداقل دارایی خالص مورد نیاز، ۱,۵۰۰,۰۰۰ دلار می باشد.
  • برای کسب و کارهای خارج از GTA، حداقل دارایی خالص مورد نیاز، ۸۰۰,۰۰۰ دلار می باشد.
  • برای کسب و کارهای حوزه ی ارتباطات دیجیتال/ ICT)صرف نظر از موقعیت مکانی کسب و کار)، حداقل دارایی خالص مورد نیاز، ۸۰۰,۰۰۰ دلار می باشد.
  • دارای یک گزارش تایید شخص ثالث (Third party verification report) باشند که تاییدگر دارایی خالص آنها باشد و توسط یکی از ارائه دهندگان مجاز خدمات تهیه شده باشد.
حداقل سرمایه گذاری شخصی
  • دارای حداقل سرمایه گذاری شخصی باشند که حداقل مقدار آن با توجه به موقعیت مکانی کسب و کار پیشنهادی متغیر است:
  • برای کسب و کارهای واقع در منطقه ی تورنتوی بزرگ (GTA)، حداقل سرمایه گذاری شخصی مورد نیاز، ۱,۰۰۰,۰۰۰ دلار می باشد.
  • برای کسب و کارهای خارج از GTA، حداقل سرمایه گذاری شخصی مورد نیاز، ۵۰۰,۰۰۰ دلار می باشد.
  • برای کسب و کارهای حوزه ی ارتباطات دیجیتال/ ICT (صرف نظر از موقعیت مکانی کسب و کار)، حداقل سرمایه گذاری شخصی مورد نیاز، ۵۰۰,۰۰۰ دلار می باشد.
  • مالکیت حداقل ۳۳٫۳% (یک سوم) سهام کسب و کار را داشته باشند.
  • حداقل دو شغل دائم تمام وقت برای شهروندان و ساکنان دائم کانادا ایجاد کنند.
  • در صورتی که یکی از کسب و کارهای موجود را خریداری می کنند، متقاضی باید دو شغل دائم تمام وقت به اضافه ی کارکنان فعلی را ایجاد نماید.
  • در صورت خریداری یکی از کسب و کارهای موجود، طی ۱۲ ماه قبل از ارائه ی EOI، حداقل یک سفر اکتشافی مرتبط به کسب و کار به انتاریو داشته باشند.

توجه: اگر متقاضی همراه با یک شریک تجاری که او نیز به دنبال انتخاب شدن است، اپلای می کند، متقاضی و شریک او هر کدام به طور مجزا، باید حداقل شرایط ذکر شده در قسمت بالا را داشته باشند.

برای اطلاعات بیشتر در مورد اخذ ویزای تضمینی کانادا میتوانید با مشاوران پارس پیکاپ تماس بگیرید.

حداقل شرایط مورد نیاز برای کسب و کار

کسب و کار پیشنهادی برای اینکه مشمول طرح کارآفرینی OINP شود، باید شرایط کلی زیر را برآورده نماید:

  • باید هدف از کسب و کار پیشنهادی کسب سود از طریق خدمات یا فروش کالا باشد.
  • منبع درآمد اصلی باید از درآمد فعال (کسب شده) و غیرمنفعل باشد.
  • کاری که پیشنهاد میشه باید با تمام الزامات قانونی کانادا و مجوز های فعالیت کسب و کار مطابقت داشته باشد.
  • کار پیشنهادی باید با قوانین کار انتاریو ( استانداردهای اشتغال، سلامت و امنیت و قوانین روابط کار) منطبق باشد.
  • کسب و کار پیشنهادی باید به عنوان یک کسب و کار دائمی در انتاریو در نظر گرفته شود.
  • سرمایه گذاران شخص ثالث باید یکی از بانک های برنامه I یا برنامه II یا یک سرمایه گذار نهادی باشند.

به اشتراک بگذارید!

0 Likes

Comments: 0

هیچ دیدگاهی در مورد این مطلب وجود ندارد، اولین نفر باشید!

پیام بگذارید